Náš blog

Příprava kávy doma – obecné rady

Příprava kávy doma – obecné rady

Než začneme psát o jednotlivých přípravách, jejich úskalích a výhodách, pojďme si říct něco málo k obecným radám, jak si naši kávu užít a pokud možno nezakončit řetězec "farmář-pražič-konzument" fiaskem. Farmáře Vám vybíráme jen ty, kteří jsou zaměřeni na kvalitu (ne...

číst více
Představení týmu :)

Představení týmu 🙂

Tadááá! Krátké představení a povídání o tom, proč jsme s kávou vlastně začali se jeví jako logický první příspěvěk. Takže: Celé to začalo v roce 2013, kdy Zoban, tehdy pracující ve vedení 4* hotelu, začal uvažovat, jak se vymanit z depresivní role středního...

číst více
Prvopočátky pražírny Zoban

Prvopočátky pražírny Zoban

Když někdy v roce 2014 padlo rozhodnutí zkusit kávu, věděli jsme, že v tomto oboru nebude intenzivní biflování stačit. Začali jsme tedy hledat stroj, na kterém budeme moct teoretické poznatky aplikovat. Jméno bezkonkurenčního vítěze znělo "Huky 500T". Hukyho vyrábí na...

číst více

Používáním této stránky souhlasíte s ukládáním souborů "cookies" do Vašeho počítače Více informací

Nastavení cookies na této stránce je přepnuto na "používat cookies", abychom usnadnili Vaše prohlížení. Pokud budete dále používat tuto stránku, aniž byste si změnili nastavení cookies, popřípadě, když kliknete na "souhlasím", dáváte nám tímto k používání cookies souhlas.

Zavřít